Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rabatt-tips & kökstankar

Alltså åh vad jag är nöjd med tillvalen vi gjorde i vårt kök. Jag gillar verkligen det här kaklet och den ljusa fogen tillsammans med marmorn. Så fräscht. Nog pratat om det. Jag kikar in och vill tipsa om att jag såg att Royal Design har 20% på utvalda favoriter från Georg Jensen. Jag har ju den lilla kaffetermosen och pappershållaren hemma på köksbordet. Vad tror ni jag passade på att klicka hem? Ni hittar alla kampanjvaror HÄR.

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!