Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fokus på den välbäddade hotellsängen

I förmiddags damp det ner ett mail i inkorgen med nya pressbilder från H&M Home. Tillskillnad från vädret utanför fönstret är våren i full blom hos H&M Home. I vårens upplaga av kollektionen Classic Collection sträcker sig färgskalan från dammigt rosa till krispigt vitt och spännande materialmöten mellan marmor, satäng och spegelglas ger kollektionen en lyxig look. I fokus är den välbäddade hotellsängen. Se, njut och dröm om våren genom dessa otroliga bilder!

Pressbilder från H&M Home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!