Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Jag har inte vart jätte duktig på att ta bilder i helgen, men här kommer iallafall några snap shots från helgen som passerat.

I fredags kämpa jag mig upp till jobbet efter några dagar sängliggande med feber,  hosta, ont i halsen och snuva. Även fast jag inte var helt hundra kändes det bra att komma ut ur lägenheten och få lite jobb gjort. Efter jobbet åkte vi till Sickla och handlade massa fredags-mys. Chark, godis och ingredienser till Biff Rydberg – mums!

…dessutom unnade jag mig en fredagsbukett!

Unnade oss också varsitt glas bubbel medan vi lagade mat <3

I lördags vaknade vi till sol! Vi gjorde croissanter till frukost.

Helgbuketten var ännu vackrare i dagsljus!

På kvällen hade Sanne styrt upp en överkasningsmiddag för Jacob på restaurangen La Tonteria – en spansk tapas-restaurang! Tyckte entrén var så fin så var tvungen att fota min stiliga fästman innan vi gick in.

Några av alla tapas-rätter som jag fångade på bild.

Vi var ett stort gäng på över 10 personer och hade ett eget rum så vi njöt av god mat och dryck till midnatt. Därefter hoppade vissa av oss in i taxibilar mot Mono och sedan blev det V en sväng. Behöver jag ens nämna att vi var rätt slut som artister när vi vaknade av klockan som ringde i söndags? Det var nämligen dags för ännu en visnings-söndag. Att det ska vara så svårt att hitta rätt lägenhet…

Sliten tjej, men glad och tacksam över söndags-solen som tillät stoooora solisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, konstig fråga kanske men vad heter skorna som du har på bilden i hissen. Har förgäves försökt klura ut det.

  Helena 2019-03-16 10:22:36
  Svara
 • Såå fint hemma hos er! 🙂 kan du inte berätta lite mer kring flytten? Vad för nytt letar ni efter och har ni sålt er nuvarande lägenhet? 🙂

  Amalia 2019-03-12 09:41:00
  Svara
  • Svar på Amalias kommentar.

   Vi har inte köpt nytt – utbudet är så begränsat så vi hittar inget som vi vill byta det fina vi faktiskt har mot. Vi la ju ut vår lägenhet i januari då vi hade en annan lägenhet på gång. Tyvärr blev det inget med den då säljarna drog tillbaka lägenheten och då kände vi oss inte lika stressade att sälja vår nuvarande utan bestämde oss för att ta bort vår tills vi hittat nått som vi verkligen vill ha. Vi trivs ju så bra i våran och då blir man kräsen. Vi letar efter en 3 rok i innerstaden. Men hittar vi inte vad vi vill ha bor vi kvar ett tag till och prövar ev att lägga ut den igen lite senare:)

   emelieekman 2019-03-13 16:33:56
   Svara
 • Vilka snygga sneakers!
  Var kommer de ifrån?

  petra 2019-03-12 05:44:10
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!