Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fix i badrummet

Foto cred: Emily Slotte // Katerina Dima // Jasmina Bylund

Jag tänkte beställa hem lite nya produkter tillbadrummet och fixa ordning där inne. Är sugen på en lite mer naturlig/minimalistisk look med fina flaskor, trä och gröna växter. Inspireras gör jag av bilderna ovan och nedan har jag satt ihop ett kollage för hur jag tänker mig. Vad tror ni?

Bild i kollage House of Philia. 1. Badborste Meraki HÄR // 2. Vas Svenskt tenn HÄR // 3. Spegel Norrman Copenhagen HÄR // 4. Tvål Meraki HÄR // 5. Badsvamp Meraki HÄR // 6. Schampoo och tvål Meraki HÄR // 7. Borste Meraki HÄR // 8. Handtvål Meraki HÄR // 9. Badfrotté Gant HÄR // 10. Pall H&M Home HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Riktigt fint! Jag kan tipsa om Skin Treats handtvålar och krämer som finns att köpa på Kicks. Fina behållare och doftar underbart! ☺️

    Malin 2019-03-13 16:59:45
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!