Önskelistan i februari

Med endast en dags marginal är det nu dags att visa er tio vackra ting jag drömmer om just nu. Var så goda – här kommer månadens önskelista

 

  1. Jag antar att jag inte är den enda som har gått och blivit helt galet förälskad i pärlor? Dessa hårspännen är bara så fina. Vill ha! Finns att klicka hem HÄR.
  2. Har en förkärlek till material med struktur och kanske är det därför denna kudde faller mig i smaken. Älskar färgen som känns så rätt just nu. Finns att klicka hem HÄR.
  3. Den här snygga golvlampan från Flos har kommit att bli en riktig klassiker. Modellen heter IC Lights och släpptes i fjol i svart. Jag står och väger mellan den svarta och den i krom. Vilken gillar ni bäst?
  4. En vårnyhet jag spanade in på Formex tidigare i år – Dbkd:s kruka Cloudy designad av Hanna Wessman i en underbar färg med glans. Finns att klicka hem HÄR.
  5. Ännu en vårnyhet som jag älskar – en vasinsats till den klassiska ljusstaken Nagel från Stoff. Finns att klicka hem HÄR.
  6. Hanna Wessman har inte bara designat krukan utan även den här fina bordslampan från Watt & veke som har åkt upp på min önskelista hit hem. Finns att klicka hem HÄR.
  7. Jag får inte nog av härliga doftljus. Det här är både snyggt och mega-fint. Finns att klicka hem HÄR.
  8. Snyggaste budget-kapet. Älskar zebra-mönster. Finns att klicka hem HÄR.
  9. Jag skrek rakt ut när jag såg den här vårnyheten från H&M HOME(!!!!). Hur jäkla snygg? Vill haaaa!
  10. Så fina jobb-klackar tänker jag? Ni får gärna pryda mina fossingar i vår. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Okej, WOW! Den där fåtöljen ska jag bara ha.

    Malin 2019-02-28 16:42:11
    Svara
  • Så himla fina saker! Och vilken smart grej till Stoffljusstaken, det ska jag verkligen köpa. Jag undrar ifall du har något tips på fönsterlampor? Jag är ute efter en ny till vardagsrummet men problemet är att den kan vara max 17cm i diameter. Finns ju så många fina, men ingen som jag hittat är nog smal. Kan tillägga att vi har ungefär lika stil, jag tycker du har så snyggt hemma!

    S 2019-02-27 18:25:19
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

      Tack snälla!!! Jag ska tänka på vad jag kan komma på – jag återkommer!! Kram

      emelieekman 2019-02-27 21:39:42
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!