Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg

Jag dör för det här februari-vädret. Jag har verkligen insett att vädret har sådan enorm påverkan på mig och mitt humör. Solens strålar den här helgen värmde mig ända in i själen. Nedan hittar ni min helg i bilder!

Så här fint var det i fredags när jag hoppade av båten i Nybroplan på väg till jobbet.

I vanlig ordning blev det fredags-Barrys på lunchen & jag köpte med mig en falafelsallad från Lett (älskar Lett!).

Efter jobbet traskade jag upp till Sanne och Jacob för att möta upp min pojkvän och fick mig en lite gos-dos av den här lillkillen. Sedan blev det fredagsmys hemma i soffan för hela slanten (läs fredags-tacos, cola zero, godis & Talang).

I lördags brände jag av ett spinningpass på gymmet, spanade på inredning (hur fin stol? Kär i rotting). Sedan hämtade familjen Josefson upp oss för det var nämligen dags att hälsa på våra vänner i deras nya radhus(!) i Älta – vuxenpoäng på det!

Vi skålade för vår förlovning och deras radhusköp! Sedan blev det spontanmiddag – mer tacos, men denna gång med pulled pork.

Frasse var med!

I söndags vaknade vi av solen.

Vi åt frukost framför Skavlan…

…jag tvättade och bäddade rent och satte upp en tavla i sovrummet.

Sedan tog vi båten över till Djurgården. Alltså vädret! Underbart!

Vårt hus på andra sidan saltsjön!

Vi tog båten tillbaka och hoppade av på Kvarnholmen och köpte med oss fika hem.

Jag valde en mini-semla!

Mums!

På kvällen rullade vi fram grillen och låtsades att det var vår. Helgen avslutades med en här fantastiska solnedgången över Stockholm från vår balkong. Så fin himmel!

Hoppas ni också hade en mysig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh what a playmaker du fick gosa med! 🙂 han är så söt Lille Franz!

    eva 2019-02-28 08:19:41
    Svara
  • Bara ÄLSKAR skrivbordet. Så jäkla snyggt. Vet inte vad det är med mig och skrivbord men det där va sååå snyggt! Synd att jag precis byggt ett nytt. 🙂

    Patrik 2019-02-28 01:17:26 http://www.patriks.nu/seo-verktyg/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!