Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Förra helgens middagsdukning med smak av våren

Förra helgen hade jag mina tjejer över på middag. Det var så länge sedan vi alla sågs och en helkväll med dem var verkligen vad jag behövde.

Jag valde att lägga lite extra krut på dukningen dagen till ära. Jag började med att lägga en duk på bordet och sedan plockade jag fram mitt favoritporslin från Rörstrand och invigde mina glas som jag ärvt av min farmor och farfar.

Levande ljus är en stämningshöjare och ett måste vid middagsbjudningar om ni frågar mig. Ljusstakarna jag använde kommer från Linum och finns att köpa hos Sleepo. Ljuslyktorna kommer från Skultuna.

Servetterna är gamla från Ellos och servettringarna från Cervera. Jag hade fått ett så fantastiskt stort fång med tulpaner av min fästman på Alla hjärtans dag att buketten i min dagg-vas inte direkt tog någon skada av att jag plockade ur några tulpaner till själva dukningen. Visst blev det fint? Färska blommor är också ett enkelt knep för att få till den där festliga känslan. Att använda linneservetter framför pappersservetter tycker jag också gör så mycket för känslan. Likaså att lägga en linneduk på bordet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hej =) jätte fin lampa över köksbordet, var har du köpt den ?

    desiree 2019-03-18 19:51:46
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!