Kärlek, helg och vårkänslor i luften

Vi börjar veckans helg rapportering uppifrån luften. På alla hjärtans dag satt jag nämligen fast uppe i Umeå pga försenat flyg mot Stockholm. Jag hade vart där uppe på jobb och ville bara hem efter ett dygn på hotell…

Vid 21-tiden landade jag äntligen på Arlanda och kunde slänga mig in i en taxi med siktet inställt på Nacka och Alla hjärtans dag middag.

Väl hemma blev jag överraskade med en fantastisk middag signerad min fästman. Dessutom hade söta Mira skickat ett fång med blommor, choklad & Richard Juhlins goda alkoholfria bubbel.

Vi öppnade en flaska och NJÖT av den goda maten. Stackars min älskling som väntat och väntat på att jag skulle komma hem. Ljusen hade nästan brunnit ned…</3

I fredags gjorde jag Barrys premiär för i år. I höstas körde jag varje fredag men sedan vi kom hem från Thailand har rutinerna inte riktigt satt sig än. Kändes underbart att inleda helgen med att bränna av ett riktigt hårt pass!

Efter jobbet mötte jag upp min pojkvän hos juveleran där jag fick prova prototypen av min förlovningsring som jag fått vara med och designa. Jag längtar tills jag får trä den riktiga ringen på mitt finger!

På kvällen åt vi sushi i soffan med duntäcket framför Talang. Behövde verkligen en sådan kväll.

I lördags vaknade vi av sol! Vårkänslorna spirade!

Vi tog oss ut på en promenad längst vattnet.

Sedan åkte jag till Sickla och handlade mat inför kvällens stundande middag med tjejerna. När jag kom hem la jag lite extra krut på dukningen.

Tände massa ljus och inväntade gästerna…

Jag lagade en laxpasta. Ett recept från min mormor. Vi åt, drack massa vin och pratade ikapp.

I söndags var det dags att springa på visningar igen. Vi hade med oss mamma och pappa och varvade visningar med fika.

Vi smet även förbi Sanne och Jacob för en kaffe och bus med den här filuren en snabbis. Den här lilla killen har verkligen stulit våra hjärtan.

X antal lägenheter senare landade vi tillslut hemma hos mamma och pappa för söndagsmiddag. Så mysig tradition vi har!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • så fint , var kommer dina glas ifrån

    Mathilda 2019-02-19 19:54:33
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!