Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En sådan vecka…

Just nu känner jag mig som tulpanerna i förra veckans helgbukett – lite småvissen. Jag jobbar för närvarande mot två deadlines på fredag som dök upp lite utan förvarning. Det är två anbud som ska in och det blev inte många timmar sömn inatt och jag gissar att det blir en sen kväll på kontoret även idag. Den här veckan är det som sagt Stockholm Design Week och jag har knappt märkt av det (förutom alla roliga inbjudningar som fortsätter trilla in i mailkorgen som jag tvingas tacka nej till). Så typiskt att mina toppar på jobbet alltid ska sammanträffa med andra roliga aktiviteter. Hade sett fram emot att gå på härliga frukost- och lunchevent och trevliga kvällstillställningar. Men jag ska inte klaga. Om jag ska vara helt ärlig njuter jag av de jag gör på jobbet just nu. Älskar att skriva och vara kreativ men med ett tydligt affärsfokus. Tycker lite synd om killen där hemma som inte sett röken av sin fästmö på hela veckan. Till helgen tänkte jag iallafall ta armkrok med min fästman och bege mig ut till mässan och titta på massa snygg inredning (…och om du läser det här älskling så har jag en överraskning på fredag!) Nej, nu är min sallad uppäten och det är dags att återgå till jobb. Ha en trevlig kväll alla fina läsare & förlåt till alla press-kontor vars tillställningar jag (ofrivilligt) behövt dissa i veckan.

Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!