Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Elle decoration swedish design awards 2019

Igår kväll gick årets Elle decoration – gala av stapeln. Tack snälla Elle decoration & Michael Bindefeldt för en superhärlig kväll! …och framförallt vill jag tacka er fina läsare som röstade fram mig till en av 10 finalister i priset om Årets inrednings-influenser. Det är ett så himla fint kvitto på att de timmar jag lägger ner på 34kvadrat uppskattas och för mig var det en vinst att bli nominerad. Ni är fantastiska!

…vann kategorin gjorde ingen mindre än fina Mirelle Stoor med bloggen designbymirelle.se SÅ rackarns glad för hennes skull! Grattis Mirelle!

Jag är verkligen så tacksam över allt gott 34kvadrat för med sig. Förutom chansen att få gå på en så här fin gala och andra trevliga tillställningar så får jag chansen att möta så otroligt begåvade, inspirerande och trevliga människor – t ex PR-proffet Sanna på Polhem PR som jag fotades på röda matta med. Tack också till Anette för trevligt sällskap igår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!