Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dekorativ glaskula

Jag tror jag smäller av. Hur läckra är inte dessa dekorativa kulor i glas? Ja hela bilden är helt magisk. Älskar färgerna, materialen… Glaskulorna finns i två storlekar till ett riktigt pangpris hos H&M Home. Jag vill förbi på lunchen och se om de finns i butik. Skulle va kul att ses irl innan man slår till. Å andra sidan kan jag tänka mig att de kommer sälja slut fort fort så kanske lika bra att slå till och klicka hem dem bums? H&M home är minst sagt den favorit hos mig!

Glaskula, stor HÄR, liten HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!