Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

What to wear…

Veckorna och dagarna springer iväg. Redan fredag imorgon. Härligt ändå! Jag var och tränade i kväll efter jobbet och känner att jag har liiiite ont i halsen. Hoppas jag kan sova bort det inatt. Nästa vecka går Stockholm Design week av stapeln (som jag ju vill vara frisk på) vilken för mig inleds med Elle Decoration Sweden Design Awards där jag ju är nominerad i kategorin årets inrednings influenser (tack vare er som röstat <3). Jag har inte alls bestämt outfit eller varit runt och kollat i butiker vad jag kan tänkas ta på mig. Trivdes dock bra i den här kostymen från Marville road som jag hade 2017. Kanske blir det något liknande i år?

Var hemma hos Sanne igår och fick se vad hon skulle bära under Fashion week i Köpenhamn och blev minst sagt förälskad i en kostym från Stylein. Var inne på deras hemsida och fick även upp ögonen för den här snygga jackan nedan…

Finns att klicka hem HÄR.

 

Blir det inte kostym kanske jag ska våga mig på den här röda skönheten från By Malina?

På tal om By Malina så har de precis lanserat sin sommarkollektion. Jag föll pladask för klänningarna nedan.

 

Älskar dessa klänningar. Den till vänster – så fin på ett sommarbröllop! …och den vita till höger så otroligt fin sommar/strandklänning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den vänstra där längst ner var ooootroligt vacker, vilken dröm!

    Josefine 2019-02-01 11:15:33 https://smajl.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!