Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skåp

Snön yr utanför fönstret och jag ser fram emot en lugn helg med god mat och massa mys och häng med familjen och killen. Dessutom ska vi ha en sista visning av vår lägenhet.

Hur som helst – jag har fått så otroligt mycket frågor kring våra byråer/skåp hemma. Vi byggde ju dem själva av Ikea-köksstommar samt luckor/täcksidor från Järfälla kök och marmorskiva från Svenska stengruppen. SÅ kul att kunna anpassa och skräddarsy dem precis efter vårt hem och hur vi ville ha dem. Känner ni inte för att vara riktigt så kreativa själva så tänkte jag idag tipsa om fyra skåp som i mitt tycke är minst lika snygga. Rottingskåpet med mässingdetaljer från Jotex är en favorit som dessutom känns otroligt trendig. Vill ni satsa på något mer avskalat vill jag slå ett slag för nr 3 som finns i flera utföranden. Liknande skåp har en tendens att sticka iväg i pris men samtliga av dessa tycker jag ligger på ett väldigt bra nivå.

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Jag vill gärna köpa 2 Skåp men kommer inte in på någon av länkarna på nr 3 och 4 ? snälla vilka skåp är detta? Tack!

  Angelica 2020-01-05 11:34:31 http://[email protected]
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Åh gammalt inlägg. Minns jag rätt är 2 från Mio och 3 från Ellos och 4 från Royal design 🙂 hittar du dem inte har de nog utgått tyvärr…

   Lycka till 🙂

   emelieekman 2020-01-05 15:48:17
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!