Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sista chansen!

Jag skrev och visade er prov på vårnyheterna från Mio i förra veckan & innan de trillar in i butik har Mio just nu sjukt bra priser på delar av sitt sortiment. Nedan har jag listat några av mina rea-favoriter som är nedsatta upp till 50%(!). Självklart är produkterna nedan bara ett urval – men jag uppmanar er att passa på att ta en titt innan nyheterna trillar in och rean slutar.

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR
 6. HÄR
 7. HÄR
 8. HÄR
 9. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!