Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blombud & vas-kampanj

Godmorgon onsdag! Jag känner mig så utvilad. Älskar den känslan. Jag ställde in min planerade träning imorse och unnade mig sovmorgon istället. Tycker att jag blivit bättre på att lyssna på vad min kropp behöver <3  Ibland behöver man sova och då finns det ingen anledning till att hetsa till gymmet.

Jag knäppte de här bilderna innan jag gick ner till båten precis. Jag vet inte om det beror på att jag som sagt unnade mig sovmorgon imorse, eller om det det fakto blivit lite ljusare på morgonen? Jag inbillar mig det iallafall. Hur som helst så ville jag visa er den här buketten som pryder vårt bord hemma. Jag fick blombud i helgen (blir så glad av det!) och buketten var olik det jag vanligtvis väljer men jag måste säga att jag gillar det. Jag ställde buketten i min nya vas som är från Ernst märke. Valde dock att ta bort läder snöret…

På tal om vaser så finns vasen jag har hemma tillsammans med flera andra vaser på kampanj hos Royal Design. Tips tips!

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR
 6. HÄR
 7. HÄR
 8. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Det blir at klicka hem en eller två vaser idag. Ernst-vasen är så fin!

  Josefine 2019-01-30 09:46:39 http://www.dbtak.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!