Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Idag tänkte jag bjuda på ett bildregn från helgen som passerat. Vi börjar redan i torsdags för då tog jag med mig min kollega Malin på invigningen av Kicks nya flag ship store i Gallerian. 3 våningar fullmatade med massa skönhet, allt från parfymavdelning, smink och beaty bar där man kan fixa fransar, bryn och naglar.

Torsdagsbubbel är aldrig fel.

Med oss hem fick vi varsin stooor goodie bag fullproppad med produkter. Bland annat det ni ser ovan. Jag är ju ingen beaty bloggare eller expert på området men tycker verkligen att det har blivit så roligt senaste tiden. Särskilt hudvård intresserar mig.

I fredags var det dags för ytterligare ett event. Sleepo bjöd in till lunch hemma hos Christina Boutza där de visade delar av nyheterna i deras sortiment. Jag som jobbar hann bara vara med en stund över lunchen men det var så roligt att få ett ansikte på så många härliga tjejer som jag följt länge på instagram/sociala medier. Önskar jag hade haft mer tid att prata med alla.

Vi var som sagt hemma hos Christina Boutza. Wow vilket hem. Stuckaturen var verkligen magisk.

Ovan ser ni prov på kollektionen Teddy som Sleepo lanserar i vår.

Så vackert och vårigt dukat!

Vi bjöds på så god mat signerad Las Brasas.

Från eventet fick jag med dessa krukor från Dbkd och ljusstakar från Linum.

På kvällen mötte jag upp min fästman så gick vi till juveleraren och tittade på ringar <3

I lördags vaknade vi till en underbar vinterdag. Jag tog mig till gymmet…

…och när jag kom hem hade han gjort frukost som vi åt framför nyhetsmorgon.


Sedan letade vi efter våra skridskor i källaren utan framgång. Så istället för en tur på skridskorna gick vi en promenad runt sjön vid Hellasgården.

Det var så mysigt att komma in och värma sig med varm choklad med grädde och fika efter en timme ute i kylan.

Varm choklad med grädde inne i värmen.

När vi kom hem jobbade jag några timmar och sedan blev det söndagsmiddag med familjen hos mamma och pappa. Så mysigt! Hoppas ni också hunnit ladda batterierna i helgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du ser ut att ha haft en härlig helg! Gillar verkligen dessa inlägg, de funkar dels som ”vardagsinspiration” och det är även roligt att få se mer av dig och ditt liv 🙂

  Ellen 2019-01-30 07:47:56
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hej,

   Vad kul att du gillar! Är så osäker på om ni vill ha mer av mig eller om det bara är inredning ni vill läsa om… Så tack för din kommentar 😀 kram!

   emelieekman 2019-01-30 13:26:35
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!