Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frukost hos Buster and punch

Imorse bjöd Buster and Punch in till en trevlig frukost i deras butik/showroom på Artillerigatan här i Stockholm där deras nya möbelserie Meshed lanserades och presenterades.

Vi blev bjudna på vackra (och goda!) små frukostbowls.

Grundaren till det brittiska designvarumärket – Massimo Buster Minale – presenterade den nya serien bestående side table, coffee table och planter samt en vas.

Jag är väldigt förtjust i sidobordet. Jag gillar att man kan använda möblerna som moduler för att skapa större arrangemang. Heja flexibilitet!

Butiken är verkligen så fin. Har ni vägarna förbi – gå in och inspireras! Här ser ni hur man satt ihop 4 soffbord till en större enhet. Dessutom syns också hur ytan upplevs olika beroende på hur man placerar bordet.

Som sagt – butiken är fantastiskt fin! Jag smet in i ett intilliggande litet rum och fotade dessa platsbyggda skåp/garderober. Buster and punch-handdtagen är bara så läckra. Lägg även märke till belysningen

Här ser ni ett urval ur deras elluttag och strömbrytare.

Tack för en inspirerande morgon Buster and Punch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!