Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett litet tips

Jag gissar att jag inte är den enda som känt att man aldrig hittar hårsnoddar när man behöver dem, men å andra sidan ligger de överallt när man inte behöver dem? Mitt nya vardags hack som sparar mig massa tid och frustration är dessa söta toffsar i olika färger. Varje morgon trär jag på en av dessa som ett armband på min handled och när eftermiddagen smyger sig på och man vill få bort håret i nacken eller det är dags för träning använder jag det som hårband. Tycker de är både eleganta både på armen och i håret och så piffar de upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst. Tips tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Din blogg är så himla bra! Så bra blandning av budget och dyrt och tydliga bilder och bra text. Det märks att du lägger mycket tid på det!

    Emma 2019-01-23 23:03:15
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!