Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett kärt(?) återseende

Jag får ofta höra att ni vill ”lära känna tjejen bakom 34kvadrat”. Ett sätt att visa er några glimtar från mitt liv och vem jag är och vad jag gör är den stående punkten ”Min helg i bilder”. Nu var det ett bra tag sedan programpunkten fanns med i bloggen. I ärlighetens namn beror det på att jag mådde så dåligt i höstas och helt enkelt varken hade ork eller lust att vara det minsta personlig eller privat (eller hade något att visa för den delen). Men nu har jag tänkt att börja dokumentera min helg med mobilbilder igen och jag måste medge att helgens bildskörd kanske inte var den bästa. Nästa helg ska jag vara flitigare med kameran. Hur som helst, här kommer min helg i bilder….

I fredags var det så här vackert när jag påväg mot jobbet ankom till Nybroplan med pendelbåten. Stockholm är så vackert. På kvällen hade vi en liten aw på jobbet & sedan åt jag middag med några tjejkompisar.

I lördags övade jag på att göra ingenting igen. Jag tog en lång sovmorgon och sedan lämnade vi inte sängen förrän efter lunch. Så mysigt!

På kvällen tog vi oss i kragen och begav oss till hovet för att titta på våra vänners match. Älskar hockey! Visste ni att jag själv har spelat i över 10 år? Jag slutade dock när jag var 16 men jag älskar fortfarande att åka skridskor, titta på hockey och framförallt så saknar jag gemenskapen vi hade i vårt lag. Jag hade på mig kappa från Maxmara, byxor från SanneAlexandra & skor från Billie bi.

I söndags brände jag av första passet på gymmet igen efter nästan 3 veckors paus i och med semestern. Oh lord vad jobbigt det var. Hela min kropp värker idag vill jag lova.

Sedan städade vi inför visning och begav oss till Pane fresco i Hammarby sjöstad där vi åt en sen brunch med vänner.

På kvällen la jag en ansiktsmask & myste runt i morgonrocken här hemma. Jag älskar verkligen vårt sovrum just nu. Så himla mysigt här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!