Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi är förlovade!!!!!!

Ja, ni läste rätt! Jag & S är förlovade! Här om kvällen gick mannen i mitt liv ned på knä och frågade om jag ville bli hans fru. ”Ja, ja, JA!!!!!” lyckades jag få ur mig samtidigt som lyckotårarna sprutade (börjar gråta igen nu när jag skriver det haha). Självklart vill jag det!!! Vi är verkligen inne i vår egna fantastiska lilla kärleksbubbla här i paradiset och jag vill bara stanna tiden samtidigt som jag är så nyfiken & förväntansfull på framtiden som jag nu vet att jag kommer dela med världens bästa människa. Det bubblar av lycka i precis hela kroppen. Vi båda är dessutom helt överväldigade av alla otroliga människor i vår närhet och deras lyckoönskningar. TACK!

Jag ville bara kika in lite snabbt för att dela nyheten med er <3 …men nu är det dags att fortsätta njuta av våra sista dagar på semestern och vårt egna lilla paradis. När jag kommer hem lovar jag mer detaljer om själva frieriet (det var helt perfekt såklart <3).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!