Vykort från Thailand

Ni kanske har läst om att det i veckan drog in en storm över Thailand där jag just nu befinner mig. Utöver konstant regn i 2 dagar klarade vi oss bra. Däremot fick vi stuva om vår semester något då alla båtar ut till ön dit vi skulle var inställda pga vädret. Vi blev därför kvar i Khao lak där vi firade nyår i några dagar extra. Men nu ÄNTLIGEN är vi framme vid vår resas höjdpunkt – ön Koh Yao Noi. Efter nästan två timmar i taxi, long tail boat & en minst sagt skakig tuktuk-tur genom djungeln på vägar sargade av stormen har vi landat i vår egna lilla trädkoja på norra Koh Yao Noi. Solen skiner och livet känns enkelt.

Är inte inredningen så fin? Varje detalj känns otroligt genomtänkt och man har verkligen knutit an till omgivningen och naturen.

Det var någon som undrade om jag var på någon sponsrad resa och så är det verkligen inte haha (då hade jag märkt ut det). Jag är bara helt kär i det här stället så ville verkligen visa er. Ikväll väntar middag & imorgon håller jag tummarna för att det blir ytterligare en hel dag på stranden eller vid vår egna lilla pool med sol & bad och kanske en ny bok?

Ha en fin start på veckan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!