Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad vill ni se för favoriter?

En kategori som jag kommer fortsätta med även i år är 4 friday favorites. Jag vet att ni uppskattar den och jag gillar ju att pilla ihop dessa kollage. Win win! Däremot får ni hemskt gärna genom kommentarer, insta DM eller via mail komma med önskemål om VAD för favoriter ni vill se. Är det kanske fyra snygga soffor i grått ni vill se? Skönaste sängkläderna? Mina favoriter hemifrån mig? Vaser till budgetpris? Snygga vitrinskåp? Prisvärda överkast? Eller gardiner i sammet? You name it! Denna fredag har jag tagit mig friheten att styra själv. Jag vet att det är första fredagen i år och att börja prata om våren redan nu är aningen för tidigt MEN i början av året när man någonstans där framme ändå börjar fantisera och planera för våren blir jag som besatt av rosa. Det åker alltid fram krispiga ljusrosa tulpaner, skira textilier i soffan och rosa porslin hemma. Idag tänkte jag därför tipsa om fyra skira favoriter bland nyheterna i butik. Kolla nr 2(!!!) – hur fin?

 1. Vacker sänggavel i sammet som finns att klicka hem HÄR
 2. Min favoritvas har släppts i en ny färg – rosa! Finns att klicka hem HÄR.
 3. Hur söt stol? Gillar modellen som finns i flera olika färger HÄR.
 4. Tröttnar aldrig på puffar! Denna skulle vara så fin i en walk in closet eller sovrum. Finns i flera olika färger och att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej, det finns en sak som jag tycker är lite trist med bloggarna och det är just det här med blommorna. Visst är det vackert men jag får astma av blommande blommor så det är något som jag bara bläddrar förbi. Gröna växter och krukor är alltid intressant men jag ser gärna tips på exempelvis snygga fruktfat istället för vaser. För övrigt är det alltid trevligt med tips om allt du nämner.

  Jag såg att ni har fantastisk gömd förvaring i er lägenhet men alla har inte den förmånen. Kanske tips på helhetsfina förvaringar, jag tror du har talanger på den sidan för det är jättebra ordnat där ni bor nu med diskreta fina skåp i hallen och vitrinskåp. Såg det på översiktbilderna, det är det som ger mig en inspirationskick :)!

  Anneli 2019-01-05 08:11:24
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!