Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blast from the past

En av de finaste julklapparna jag fick i år var tre album fullmatade med bilder från min barndom – från ultraljud när jag låg i mammas mage till skolavslutningen i 9an. Pappa berättade att mamma suttit uppe sent på kvällarna och klippt, klistrat och skrivit bildtexter till min och min systers (som också fick tre egna) album. Man blir ju så glad av julklappar som man vet att det ligger mycket kärlek bakom. Jag älskar att titta på fotografier från när vi var små och det är så roligt att kunna visa min pojkvän och i framtiden våra barn. Det är verkligen något speciellt med riktiga fotografier & jag har lovat mig själv att ge mina egna barn samma fina gåva i framtiden. Generellt tror jag att vi är sämre på att ta tillvara på bilder idag än innan mobilkameran blev så bra samt internet, och sociala medier kom. Jag vet själv hur många bilder jag låtit försvinna pågrund av borttappade/stulna mobiler och kraschade datorer.

Så fort vi kommer hem ska jag framkalla mina favoritbilder från året som gått och klistra in i mina nya album från Printworks som dessutom är så snygga att de fungerar som fina vidder table books. Med koden 34kvadrat får ni 15% på hela sortimentet hos Printworks t om 13e januari.

Ser ni förresten den mönstrade kudde i soffan? En mellandagsrea-favorit från Ceannies som jag fyndade hos Royal Design. Tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!

    Varifrån kommer ditt underbara soffbord? 🙂

    Moa 2019-01-09 14:35:58
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!