Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gott nytt år från Thailand!

Hoppas ni alla hade ett fint nyårsfirande och ser fram emot vad detta år har att bjuda på lika mycket som jag! Som jag skrev igår börjar jag och min pojkvän 2019 i värmen – närmare bestämt i Thailand. Så välbehövligt för oss båda att komma iväg till solen och bara rå om varandra. Vi kämpar fortfarande lite med jetlag men vad gör det när man kan ta tupplurar i skuggan under parasollet eller ett uppfriskande dopp i det turkosa vattnet. Jag har börjat på en ny bok som jag fick av mamma och papp i julklapp, den sista delen i Jojo Moyes trilogi som jag med spänning väntat på. Perfekt semester-bok som är så där lagom lättsam och mysig.

För många börjar nog vårterminen på riktigt denna vecka. Även jag tänkte sakta men säkert börja jobba lite med bloggen trots semester. På min to do-list står bland annat att planera och sätta mål för 2019. Redan imorgon får ni läsa om lite inredning igen – så håll till godo. På fredag släpper jag en lite vemodig nyhet som jag minst sagt är spänd och lite nervös inför samtidigt som jag vet att det är för det bästa. Det är alltid lite läskigt att kasta sig ut i något nytt när man inte riktigt vet vad som väntar när man vet vad man har…

Kram på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hoppas verkligen inte att din nyhet är att du ska bli heltidsbloggare och fylla bloggen med reklam, samarbeten o pressevents. Det känns så 2018. Anledningen till att jag återkommer till just din blogg är att det är en sund mängd reklam o samarbeten.

  Anki 2019-01-04 09:30:19
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Hej,

   Nej du, jag är alldeles för förtjust i mitt ”riktiga” jobb och bransch för att säga upp mig (även fast jag ibland nästan kör slut på mig själv när jag både ska jobba heltid och hinna blogga). Har pluggat många många år och kämpat hårt för att ta mig dit jag är idag. Så kul att höra att du gillar balansen här på 34kvadrat 🙂 hoppas du fortsätter att kika in! Kram kram

   emelieekman 2019-01-04 20:20:28
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!