Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt 2018

Det har blivit lite av en tradition att jag genom en lista summerar det gångna året. Det är så fruktansvärt roligt att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrev för ett år sedan och reflektera över vad som har förändrats sedan dess.

2018 är för mig tudelat. Året började på topp med en vår och sommar som på riktigt var magiska! Andra halvan har varit betydligt tuffare. Ni som kikar in här regelbundet har nog kunnat utläsa mellan raderna att den här hösten har vart svår för mig. Sjukdom i familjen och mycket med allt runt det, jobb och annat gjorde att jag kollapsade totalt någonstans där tidigt i höstas och sedan dess har jag kämpat hårt med mig själv för att komma tillbaka. Tack till min familj och till er älskade vänner för ert tålamod med mig. Ni som stöttat mig även när jag inte varit mitt bästa är guld värda. Jag ser ljust på framtiden och är nyfiken på vad 2019 har att erbjuda. Samtidigt är jag tacksam även för de svåra tiderna och de lärdomar jag fått om mig själv och livet under året som gått.

Hur som helst, här kommer listan för år 2018!

Vilka länder besökte du?

Efter en vecka i Vietnamn skålade jag och min pojkvän in 2018 i Hong Kong.

I januari bjöd Maria med ett helt gäng med tjejer (och Eric!) till Tallin. Så härliga vinterdagar!

Under påsken hälsade vi på min pojkväns pappa på Gran Canaria. Så mysig resa som jag gärna gör om även nästa år. Vi började dagarna med PWs och sedan njöt vi av sol och bad. Av en tillfällighet hade vi vänner där samtidigt vilket var en stor bonus.

Sommarsemestern spenderade vi huvudsakligen i Italien med en helt magisk vecka på Sardinien och några dagar på fastlandet. Sedan korsade vi gränsen och mötte upp vänner och bodde hos dem i Frankrike i knappt en vecka.

Jag var på konferens med jobbet på Island i augusti. Om ni inte vart där – åk dit! Otroliga landskap.

I skrivande stund befinner jag mig i Thailand. Vi landade på nyårsaftons morgon så det var med nöd och näppe vi orkade hålla oss vakna till tolvslaget…

Är det något du saknade år 2018 som du vill ha år 2019?

Jag vill att 2019 blir hälsans år! Både för mig själv, min familj och mina vänner. Att jag och de jag älskar får vara friska både psykiskt och fysiskt betyder allt.

Finaste du köpte år 2018?

Våra midnattsblåa stolar i modellen Beetle från danska Gubi. De kostade en hel förmögenhet, men efter allt slit unnade vi oss.

Vilket datum från år 2018 kommer du alltid att minnas?

Oj, så svårt! Inget datum direkt men jag kommer såklart att minnas alla fantastiska platser jag fått möjlighet att besöka och människor jag har haft den stora äran att spendera tid med och lära känna.

Vad var din största karriärmässiga framgång?

Jag har äntligen fått en tjänst som, om jag får säga det själv, passar mig som handen i handsken! Jag har kämpat länge och det känns så kul med en ny utmaning där jag fortsätter att utvecklas. Så viktigt!

Utöver det har jag lagt mycket tid på bloggen på fritiden vilket bland annat resulterat i att jag har fått tummen ur och startat mitt egna AB! NI nominerade mig till priset ”Årets inredningsinfluenser” som delas ut på Elle decoration awards i februari. Dessutom har jag fått möjlighet till att samarbeten med världsledande varumärken så som Nespresso och LG. Det är stort!

Och din största framgång privat?

Jag och min pojkvän har aldrig vart starkare tillsammans. Vi har stöttat och lyft varandra under tuffa tider på ett sätt som svetsat oss samman till världens bästa team.

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, boende, resor och lite för mycket på snittblommor hehe…

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2018?

 Större och Sand med Molly Sandén!

Årets hemnet-favorit?

Alltid svårt att välja en! Men den här sekelskiftespärlan som förmedlades i augusti tillhör favoriterna! Tänk om 2019 blir året drömmen om en kakelugn slår in…

Vad gjorde du på din födelsedag 2018?

Blev firade av min pojkvän & min familj <3

Jag fick den här fina vasen av min bf!

Vem saknade du?

Förutom mormor & min kusin som inte finns hos oss längre <3 så finns det flera vänner som jag saknar som jag inte hunnit eller haft möjlighet att träffa på länge.

Vad är du mest stolt över?

Att jag vågade visa mig svag och investera i mig själv. Ett av mina viktigaste mål för 2019 är att fortsätta min inre resa som jag på allvar vågade påbörja 2018.

Favoritbild från ditt hem från år 2018?

Jag gillar den här skarpt. Så glad att vi slog till på en blå matta. Jag älskar den!

Jag vill avsluta med att dela med mig några ord av Kristian Gidlund som en bekant på Instagram gjorde mig påmind om vilka jag kommer bära med mig in i 2019; ”Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare: Jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i era bröst. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja.”

Happy new year!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så fint! Vart har ni köpt mattan?

    Louise 2019-01-13 16:53:56
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!