Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

God fortsättning!

Hej finaste ni & god fortsättning!

Hoppas ni alla har haft en mysig jul. Jag har varvat mys med familj och vänner med massa julmat, godis och träning. Har verkligen laddat energidepåerna till max under dessa dagar. Så välbehövligt. Jag valde att både checka ut och logga ut under julen. Behövde få vara offline några dagar kände jag. Jag vet att ni förstår. Men idag är jag tillbaka på kontoret för jobb i två dagar innan det på söndag bär av till varmare breddgrader. Jag & min pojkvän flyr Sverige i knappt 2 veckor för sol och bad. Det ska bli så skönt att bara vara vi. Ser fram emot att ligga på en strand med en bra bok…

Ikväll måste jag ner i källaren och leta fram kartongen märkt Sommarkläder och börja packa…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!