Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jul på Hemnet

Som vanligt så här års när ledighet för de flesta står för dörren svalnar också aktiviteten på Hemnet. Julledigt med andra ord! Jag snubblade dock över en riktig jul-stylad lägenhet idag. Kul och annorlunda tycker jag. Tummen upp! Lägenheten som är till salu är belägen i det omtalade projektet Nybrogatan 19 av Oscar Properties. Jag minns så väl när de första renderingsbilderna släpptes för projektet och då såg ju bostadsmarknaden väldigt annorlunda ut… Denna lägenhet är nu nedsatt 10% och dessutom avgiftsfri i två år. Det ska bli spännande att se vart marknaden tar vägen 2019!

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 96 + 42
Utropspris? 13 590 000 kr
Mäklarfirma? Eklund Stockholm NYC

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!