Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Steve Angelo & Isabel Adrians townhouse

Sedan jag var liten tjej har jag älskat att se hur människor har det hemma. Jag minns hur jag nyfiket tittade i mammas inredningsmagasin och att jag snabbt bläddrade fram till hemma hos sidorna och drömde mig bort. Kanske är det därifrån min stora passion för bostäder och min besatthet av Hemnet härstammar ifrån? Särskilt kul var det såklart när man också fick en liten inblick i vem eller vilka som bodde i det vackra hemmet. Därför tror och hoppas jag att ni som delar samma intresse som mig kommer gilla det här inlägget – idag ska vi nämligen kika in hos Steve Angelo & Isabel Adrian som ska sälja sin town house-lägenhet här i Stockholm. Och vilken lägenhet – helt unik. Hemmet, ligger beläget högst upp på plan tre, fyra och fem i fastighet med byggår från 1640-tal och som är ett av Stockholms äldsta stenhus. Ett vackert rödfärgade townhuse på Söders höjd. Se & njut!

Var? Södermalm, Stockholm
Rum? 10 rok
Kvadratmeter? 303
Utropspris? – kr
Mäklarfirma? Bukowskis Real Estate

 


Bilder lånade från bukowskisrealestate.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!