Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

December

Det är dags att bjuda månadens önskelista för december. Jag och min sambo har bokat en resa till värmen över nyår så vi tänkte faktiskt försöka avstå från att ge varandra några klappar i år utöver resan. Ska bli helt underbart att komma bort med tanke på den tuffa hösten vi haft. Längtar! Det här året eller rättare sagt de sista månaderna har verkligen fått mig att inse att det enda i livet som egentligen betyder någonting är att jag och min familj och mina nära får vara friska och ha ett bra liv tillsammans. Lycka, kärlek och hälsa är ju något inga materiella ting i världen kan ersätta. Ibland tror jag att detta kan vara extra viktigt att tänka på under december. Det är ju under julen vi kravlöst ska rå om varandra, umgås och ge varandra tid till återhämtning. En liten reminder både till mig och er <3 Lite motsägelsefullt tänkte jag nu gå tillbaka till det inlägget inleddes med, de där materiella önskningarna. Att drömma är aldrig fel…

  1. Tänk vad trevligt det vore med en ny soffa (klick). Vi avvaktar tills vi vet om det blir flytt eller om vi blir kvar i vår lägenhet ett tag till. Men drömma får man, inte sant?
  2. Tänk vilken dröm att få mysa runt i det här fina cashmere-setet (klick) som Sara Biderman designat för Davida under julhelgen hos mamma & pappa för att sedan hoppa i det här på planet mot värmen.
  3. ”It” ljusstakarna just nu stavas Drip (klick). Älskar dessa!
  4. På tal om att mysa runt i jul – dessa mysiga och fina inneskor (klick) får gärna pryda mina fossingar i jul.
  5. Det här ljuset (klick) får bli en jul-gåva från mig själv till mig själv. Går att klicka hem hos Net-a-porter.
  6. Jag önskar att komplettera mina fina porslin-samling i serien Blue Fluted från Royal Copenhagen (klick). Jag är i det närmaste besatt av den här fina serien.
  7. Månadens önskelista avslutas med en riktig smäll-karamell. Har ni sett något vackrare sidobord (klick)? Soffbordet är inte heller helt  fel…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!