Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 2

Dagens julklappstips är en liten ljusstake som jag fallit pladask för, Molekyl som är designad av Michael Rem. Ljusstaken är tung och består av ljushållare samt kulor i två storlekar. Den slutliga touchen sätter du själv genom att fördela magnetkulorna på det sätt du tycker är finast.  Adventsljusstaken under samma namn har flyttat in hos oss som ni såg i mitt inlägg tidigare ikväll. Det bästa med den är att jag efter jul kan plocka isär modulerna och använda en eller flera som fristående ljushållare.

Ljusstaken finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!