Moderna adventsljusstakar

Nu är det inte många dagar kvar till första advent och känner ni att ni vill uppdatera till nya fina adventsljusstakar i år kommer här 12 personliga favoriter. Själv har jag nr 11 (köpta på Ellos förra året) hemma men skulle jag få välja ett par nya hade det helt klart blivit nr 4. Den skulle ju passat så fint till vår taklampa från Flos. Nr 12 har vi i sovrummet (har mässing där inne) och den följde med från min gamla lägenhet och är fortfarande en favorit. Ikväll ska jag försöka ta mig in i källarförrådet och leta fram kartongen märkt jul och packa upp mina skönheter…

 

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR
 5. HÄR
 6. HÄR
 7. HÄR
 8. HÄR
 9. HÄR
 10. HÄR
 11. HÄR
 12. HÄR

…ett litet kom ihåg är att själva glödlampan ni väljer i er adventsljusstake påverkar stilen enormt. Själv gillar jag denna variant och det är den jag har i våra svarta ljusstakar hemma eftersom att den också flörtar med ljuskällorna i Floslampan. Ett annat tips är att köpa en dimmer till staken. Förra året hade vi i ärlighetens namn knappt våra tända eftersom att lamporna lös på tok för starkt. Så i år ska jag förbi Clas Ohlsson och köpa på mig två av dessa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Sarfattin som du nämner är ju ingen lampa som ska placeras ÖVER ett matbord, eftersom den riktar ljuset UPPÅT. Massor har gått i fällan eftersom den är just ”häftig” och inredningsproffs och bloggare har gått i fällan på löpande band. När jg började inreda mina drömmars lägenhet hade jag såklart ögonen på den och rusade till första möbelhus där jag kunde se den på plats. Jag hade fastnat för ”Black Edition”. När jag kom hem frågade min man: Jaha, nu är vi ex antal kronor fattigare hehe”. Mitt svar blev NIX, skulle aldrig köpa en lampa, som är snyggast släckt! För övrigt gillar jag din blogg mycket, hoppas detta där göra dig ännu bättre!

  annie 2018-11-29 20:19:17
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!