Ett lyxigt doftljus

Godmorgon fina! Tänk att det redan är torsdag (känns som att jag skriver det varje vecka? haha). Jag vaknade till en så himla härlig nyhet och kan knappt vänta tills jag ska berätta för er. Kika in lite senare så får ni veta 🙂 I förra veckan bjöd min gamla bloggkollega Andrea Brodin in till en mysig frukost hos Bert Van Hoeckes showroom på Riddargatan för att visa oss belgiska Baobab som tillverkar superlyxiga doftljus med extremt lång brinntid. Som alltid när Andrea bjuder in var det otroligt mysigt och lyckat. Hon får en verkligen att känna sig välkommen och sedd. Fin egenskap!

När vi gick fick vi med oss en present i form av ett doftljus som nu står på vardagsrumsbordet hemma. Jag har inte velat tända det än, utan spar det till helgen och fredagsmyset. Doftljuset Pearls som jag fick med tillhör Baobabs ordinarie kollektion och finns i flera olika dofter.

Vad tycker ni förresten om mina nya kuddfodral i blå sammet som ni skymtar i soffan där bak? Hittade dem hos H&M Home. Zebra-kudden finner ni att köpa även den till pang-pris HÄR.

Chanelböcker HÄR och HÄR. Zebra-fat HÄR. Ljuslyktorna hittar ni HÄR. Vasen HÄR. Ljusstakarna HÄR och HÄR.

Min blåa matta är från Classic Collection och går att handla hos Sleepo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gud vilka fina kuddar ? Den helblåa sammetskudden (utan mönster) är den också från H&M i färgen mörkblå? Vart är dom gråa kuddarna ifrån och vilken färg? Såå sugen på att införskaffa likadana ☺️ Man får sån inspiration från din blogg!

    Jessica 2018-12-01 14:43:08
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!