Jul hos H&M Home

Hej fina ni! Hoppas ni haft en fin start på veckan. Idag på lunchen ska jag på jullunch med H&M Home, så roligt, spännande och mysigt! Jag minns deras tillställning i fjol, det brukar alltid vara så lyckat.

Det slog mig att jag inte visat er pressbilderna på deras julkollektion. De damp ner i mailkorgen i oktober(!) men jag kände då att det var lite väl tidigt att börja lyfta julen i bloggen då och sen har de fallit i glömska. Hur som haver – hos H&M Home handlar julen om gemenskap och umgänge och med inspiration från detta har designteamet på H&M Home skapat två ombonade trender. Holiday Togetherness inspireras av gedigen, grönskande charm och Golden Deluxe som utmärks av gyllene urban elegans. Vilken är er favorit? Jag gillar Golden Deluxe (vars bilder ni hittar längst ned i inlägget).

Lurviga kudden i fönstret – så vinter-mysig!

Hur fina vaser?

Så snyggt stengods.

Mysigaste lurvigaste pläden.

Det här smyckesställningen skulle passa fint i vårt sovrum på byrån. Även den lilla brickan. Love it!

Doftljus som doftar jul <3

Visst blev man sugen på att dekorera för jul och advent efter att ha sett dessa bilder?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!