Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vackert i fönstret i jul

Tänk att det är första advent på söndag! Jag längtar. Någon kväll i veckan efter jobbet ska jag ner i källaren och leta fram adventsljusstakar och annat pynt. Ska bli så mysigt att få börja dekorera för advent. I helgen köpte jag faktiskt mina första amaryllisar, tyvärr gick en av tre av på väg från affären… hur lyckas man? Hur som haver, det är ju tisdag och jag tänkte tipsa om en detalj till advent under 500 kr. Om ni är sugna på något lite mer otraditionellt att hänga i fönstret i jul än den klassiska stjärnan vill jag tipsa om den här vackra julblomman från Marksljöd som jag hittade till pang-pris hos Ellos. Fynd!

Julblomma finns att klicka hem HÄR.

Edit: Det verkar vara så att Watt & Veke var först med denna idé – originalet, deras Julblomma, hittar ni HÄR. Lika som bär, inte sant?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!