Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Äntligen helg!

 Äntligen helg! Jag skickade preciiiis in ett anbud som jag jobbat med i flera veckor och kan med gott samvete ta helg. Det blev inte många timmar sömn i natt och till råga på allt kraschade min jobb-dator innan lunch. Jag var precis förbi Rizzo som har 25%(!) rabatt på hela sortimentet (läs Bally, INUIKII, Ugg osv) och nu står jag och väntar på min tur på posten. Jag ska nämligen hämta ut ett paket innehållande en väldigt fin present till mig själv. En ledtråd hittar ni ovan och en annan är att Royal Design har en grym kampanj på porslin från Royal Copenhagen idag…

Lite senare kikar jag in med fler grymma black-friday tips! Trevlig kväll <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!