Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rabatt på Smeg

Godmorgon på er finisar! Torsdag idag och jag kan knappt berga mig inför helgen. Jag har en deadline imorgon och känslan av att veta att jag är helt fri och har en hel helg framför mig så fort den är inlämnad är underbar.

Jag kikar in lite snabbt för att tipsa om att ni under Black Week får 25% rabatt på allt från Smeg hos Royal Design. Jag har flera produkter från dem hemma, bland annat köksmaskinen som ni ser ovan. Helt perfekt för både matlagning och bakning. Särskilt nu i juletider. Lussebaket blir så mycket roligare och enklare med denna. En annan sak som används flitigt hemma hos oss är deras blender och brödrost. Smeg visar verkligen att köksmaskiner inte behöver vara fula utan istället kan vara en snygg detalj i köket.

Använd koden SMEGBF25 i kassan för att aktivera rabatten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!