Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rabatt-tips!

Jag är som ni säkert redan vet extremt förtjust i Georg Jensens fantastiska prylar för hemmet. Hemma hos oss finns t ex den fina lilla termoskannan i serien Bernadotte samt hushållspappershållaren Alfredo som ni ser i bild ovan.

Just nu överöses vi alla av kampanjer och realisationer i takt med att Black friday närmar sig, så det är verkligen inte meningen att stressa på ytterligare men jag kände bara att jag var tvungen att tipsa om att sortimentet från Georg Jensen är nedsatt rejält hos Design online (endast idag!). Blir så sugen på att slå till på en strörre variant av vår kanna, eller varför inte adventsljusstaken nedan. Den stod högst upp på min önskelista i fjol…

 1. Kanna HÄR.
 2. Skål HÄR.
 3. Pappershållare HÄR.
 4. Ljusstake HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!