Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Novembers önskelista

Så var det dags att ännu en gång drömma om materiella ting, mina kära läsare, låt mig presentera November månads önskelista…

 1. Hur fina är inte dessa skor? Perfekt till julens alla fester. Finns att klicka hem HÄR.
 2. Den här ljusstaken är så maffig och skulle passa perfekt här hemma. Det är ingen nyhet att jag älskar silverfärgade föremål och jag har känslan av att det är fler och fler som hakat på? Ljusstaken finns att klicka hem HÄR.
 3. Denna årstid kan man inte få för lite belysning. Den här lilla skönheten tror jag minsann att jag ska slå till på. Finns att klicka hem HÄR (kampanjpris!).
 4. Hur mysig? Helt insnöad på mysiga tröjor just nu. Bär dem gärna till skinnkjol. Har köpt flera av höstens favoriter från Otherstories där ni även hittar denna.
 5. Söt liten vas från Klong.
 6. Sido-bordet som andas lyx och Knoll men som kan bli ditt till pangpris. Finns att klicka hem HÄR.
 7. Dessa glas från Cervera är prisvärda och snygga. De liknar dem från Svenskt tenn  med i större format vilket gör att de är utmärkta dricksglas (de från Svenskt tenn är lite för små). För er som gillar mässing mer finns dessa även med guldkant. Tips!
 8. Jag vill alltid utöka min samling med snygga coffeetable books. Denna fotoutställningen har jag sett och boken skulle gärna få ligga framme här hemma. Ska hålla ögonen vidöppna under denna vecka (black friday!). Mina favoritböcker hittar ni bland annat hos Newport & Adlibris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!