Morning monday…

Vår matplats här hemma och min nya favorit vas från Svenskt tenn.

Hoppas ni alla har haft en härlig helg. Jag var ute med jobbet i fredags och ska sanningen fram var jag orimligt seg i lördags och det blev inte särskilt mycket alls gjort. Serier, godis och hämtmat i soffan med honom <3 Ibland är det dock väldigt skönt med sådana dagar.

I söndags däremot var vi iväg på lite visningar, men inget som föll oss i smaken denna helg. Det är lätt att vara kräsen när man inte måste flytta utan mest kollar för att det är kul och man är lite sugen. Vem vet, den där dröm-lägenheten kan ju dyka upp när man minst anar det… På kvällen blev vi ompysslade och bjudna på middag hos våra vänner Philip & Malin. Så tacksam för att vi har så fina vänner som ställer upp i vått och torrt. Livet har verkligen fått sig en liten törn senaste tiden. Det är fortfarande jobbigt att prata om, men en dag ska jag berätta för er.

Hur som helst – måndag idag och jag har en stor deadline på fredag. Så i veckan blir det intensivt på jobbet. I övrigt har jag två pressfrukostar och en presslunch inbokat vilka ni såklart kan följa på min insta-story.

Ha en fin start på veckan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!