På mitt sängbord

På mitt sängbord står lampan Streck från Örsjö belysning som jag köpt hos Solhem inredning. Här hittar ni också en liten vas med en ros, parfym från Byredo, ljus från Diptyque från Net-a-porter, ett fat i form av en snäcka från H&M Home och ett inramat kort på min älskling.

Hej måndag! Hoppas ni alla har haft en fantastisk helg trots vädret. Det är som att ett lock av dimma har lagt sig över Stockholm. När såg vi dagsljus och solen sist? Borde väl inte klaga med tanke på vilken fantastisk sommar och höst vi fått njuta av i år, men jag kan ändå inte låt bli att påverkas. Vissa perioder i livet tror jag dessutom att man är extra påtaglig för banala saker så som väder. Helgen har för det mesta bestått av mys inomhus. Jag tog mig ut på en löprunda i regnet i lördags men utöver det lämnade vi i ärlighetens namn knappt lägenheten den dagen. I söndags körde vi till stan för visningar och sedan vidare hem till mamma och pappa och tittade fotboll och åt farsdagmiddag hela familjen. Älskar att hänga med dem. Det finns inget i hela världen som jag behöver så mycket just nu som tid med dem närmast hjärtat.

Den här veckan har jag grejer inplanerat nästan varje dag, lite kontorstid och mycket ute på evangemang och möten. Kul med omväxling ibland! I övrigt ska jag försöka hinna med lite träning, gå på en härlig Tryffelmiddag med Story Relations på tisdag, pressfrukostar för bland annat Iittala och Rörstrand och på fredag har vi AW på kontoret för branschkollegor. Något säger mig att även denna vecka kommer att passera i ett rasande tempo…

Ha en underbar start på veckan så hörs vi igen imorgon med en budget-detalj jag tror ni kommer att älska!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!