Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En liten ödmjuk önskan…

Jag på grönamattan under Elle Decoration Awards 2017. Vill sååå gärna uppleva den här kvällen igen!

Sedan jag startade 34 kvadrat för drygt fem(!) år sedan har min filosofi varit att alla ska kunna att skapa sig ett mysigt hem där de trivs oavsett storlek på boende eller plånbok. Det är därför viktigt för mig att fortsätta att tipsa om prisvärd inredning, komma med compactliving-tips och samtidigt inspirera och våga drömma stort. Vid sidan av mitt vanliga heltidsjobb lägger jag ner otroligt mycket av min lediga tid på den här bloggen och jag älskar det, men samtidigt är det såklart en stor uppoffring då dygnet bara består av 24 h. Ibland kan det kännas lite ensamt här bakom skärmen, man frågar sig om ni ens gillar det jag gör, skriver och publicerar? Att jag två år i rad har haft den stora äran att bli nominerad till priset Årets inrendingsbloggare hos Elle Decoration av er fantastiska läsare har vart ett fint kvitto på att ni faktiskt uppskattar det jag gör och skapar här inne och en klapp på axeln. Det är ju för er jag fortsätter publicera inlägg och skapa content här. OM ni fortfarande gillar det jag gör och inspireras av 34kvadrat och tycker att jag är en värdig kandidat även i år skulle jag bli fantastiskt jätte jätte glad om ni ville avsätta någon minut och gå in och rösta på mig som Årets influencer inom hem och inredning HÄR.

Tusen tusen tusen tack på förhand <3 Ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!