Vårt sovrum

Nu äntligen har vi kommit i ordning på riktigt i sovrummet här hemma. Jag passade på att knäppa lite bilder häromdagen då jag hade bäddat med nya lakan från Mille Notti. Tyvärr lyste solen med sin frånvaro så bilderna blev lite pixliga. Får göra ett nytt försök med nytt objektiv en annan dag. Hur som haver, jag är så nöjd med den nya färgskalan. Jag har bytt ut våra rosa gardiner mot grå och tycker detta blev så mycket mer harmoniskt. Gardinerna är likt överkastet och prydnadskuddarna från Linum. Väggarna är målade med Beckers färg Klippa och på golvet har vi en heltäckningsmatta i färgen Montella från Kilands mattor.

Puffen är gammal från Åhlens. Finns en liknande från Mio HÄR. Golvlampan är från Sandsten Design.

Precis som i hallen har vi byggt en egen byrå här inne med hjälp av Järfälla kök som vi beställde täcksidor och luckor från till stommen som är från Ikea. På toppen har vi lagt en superfin stenskiva från Svenska Stengruppen.

Spegeln på väggen är från House Doctor i 80 cm diameter. Böckerna hittar ni hos Newport Home. Vasen är från Ljynby. Lampan är från Sandsten Design. Fatet och ljusstaken från Svenskt tenn.

Jag är så väldigt förtjust i vår taklampa från Sandsten Design. Den blev verkligen helt suverän här inne!

Sängen och gavel har vi köpt på Bed Factory. Sängborden har ni inte heller sett på plats innan. Jag har målat dem i samma färg som väggen och lagt en marmorskiva på toppen. Vi had dem i min pojkväns förra lägenhet, ni hittar dem hos Ikea. På dem står sängbordslampor från Örsjö belysning.

Missa förresten inte tävlingen på min instagarm där ni kan vinna snygg belysning från Sandsten Design.

Happy weekend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Var kan man beställa en sån marmorskiva som du lagt på sängborden? Har själv såna som jag tycker ser så tråkiga ut!

    Sofia 2020-07-15 15:18:48
    Svara
  • Superfint verkligen! Jag blev inspirerad av sängborden! Jag har tänkt göra något liknande, dvs. köpa sängbord och måla i väggfärgen och lägga marmorskiva ovanpå men de flesta sängbord i den stilen är lite för stora… Jag ser att du skriver att sängborden ni har använt kommer från IKEA men det ser inte ut som den vanliga Malm? Eller är det det? Om inte, vad heter modellen? Skulle vara jättetacksam för svar. 🙂 /Julia

    Julia 2019-10-16 12:08:23
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      Hej! Kul att du gillar dem 🙂 Det är inte malm – metod tror jag? Visa personal på IKEA kan de nog hjälpa dig 🙂

      emelieekman 2019-10-20 21:32:24
      Svara
  • Vart är de vita gardinerna som framför de gråa ifrån? Haft så svårt att hitta några fina som har en kall, vit färg. Och måste även tillägga att erat sovrum är rena drömmen!! ?

    Nathalie Nimark 2018-11-07 07:08:10 https://nouw.com/nnathalies
    Svara
  • Så himla fint sovrum! Vad heter färgen ni har på väggen?

    Ida 2018-11-06 17:33:43
    Svara
  • Super fint! Så inspirerande! Vilka mått är de på byrån? Liknande sokel som i hallen eller vad är de för ben? Vill göra lika;)

    Hanna 2018-11-05 06:50:07
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      Hej, Tack! Vi har inga ben än. Det är därför spegeln sitter så högt upp haha. Tänkte beställa från Pretty Pegs men kan inte bestämma om jag ska köra på svart eller mässing! Beslutsångest!

      emelieekman 2018-11-06 09:43:50
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!