Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömfåtöljer

Bild lånad från lännamöbler.se

Bilder lånade från joannafingal.com

Bild lånad från Pella Hedeby / Ikea.

Bild lånad från petratungården.se stolar från Gubi.

Äntligen fredag! Idag drömmer jag om en ny fåtölj hit hem. Jag inspireras så av bilderna ovan. Nedan har jag listat fyra favoriter och jag är särskilt förtjust i nr 2. HUR fin? Kanske skulle vara en fin färgklick i sovrummet tänker jag 🙂

 

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tänker alltid: Kan jag se min rejäla, vanliga pappa ta plats i denna möbel jag nu vill köpa, utan att den antingen kraschar, eller att han inte känner sig bekväm i den. Är svaret nej eller ens nja, då får det va. Man kan inte köpa underliga trendmöbler bara för att eller för att ens jämnåriga ska tycka de är balla.
  Så dessa fåtöljer går alla totalt bort.

  Frizz 2018-11-03 20:12:46
  Svara
  • Svar på Frizzs kommentar.

   Härligt med en riktlinje som passar dig 🙂 Jag håller verkligen med om att man ska köpa möbler som passar ens behov/hem och inte bara för att de är trendiga! Ibland önskar jag att vi bodde större så att vi hade plats för stooora möbler 🙂 Vårt sovrum är litet, och tror någon av dessa skulle passa fint. Tråkigt att ingen föll just dig i smaken denna gång. Hoppas du hittar annat här inne som inspirerar. trevlig kväll!

   emelieekman 2018-11-04 23:46:34
   Svara
   • Svar på emelieekmans kommentar.

    Menade inte som kritik mot dig, det är ju inte du som designar fåniga möbler och lurar dem på folk.
    Vet vad du menar med att bo smått men ändå ha behov av sittplatser mm.
    Ert sovrum är förresten riktigt riktigt snyggt!

    Frizz 2018-11-09 16:21:49
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!