Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Längtar efter att få vila upp mig i helgen…

Har ni också halvdag på fredag? Jag längtar! Ska bli så skönt med lite extra lång helg. Jag har nämligen jobbat dygnet runt sista tiden. Idag nådde jag ett delmål, och imorgon hoppas jag komma i mål med resten. Jag och min pojkvän har pratat lite om att åka ut till landet, tända brasan, äta massa god mat och bara njuta innan isen fryser på igen. Måste villigt erkänna att jag saknar vår säng där ute. Så tacksam att vi äntligen har en SKÖN säng även där. Det vore så tråkigt att åka ut dit för att vila upp sig och komma hem med ond rygg istället…

Jag har ju tipsat er om Ester tidigare, men jag tänkte ta tillfället i akt igen. Jag diggare nämligen deras idé och tror att flera av er kanske kan vara intresserade av en säng med iprincip ingen leverenstid och som dessutom levereras i kartonger som får plats i bilen. Designen är ju inte heller helt fel, eller vad säger ni? Passar ju utmärkt även i stan till en modern inredning eller som här på landet.

Jag som har jobbat med sängar och sovrum i flera år medan jag pluggade är minst sagt lite kräsen när det kommer till sängar och kan med handen på hjärtat rekomendera den här sängen. Men jag förstår också om ni känner er skeptiska till att köpa en säng online. Jag kände nämligen precis så från början. Jag vet nämligen hur viktigt det är att pröva ut en säng. Samma säng kan upplevas jätte skön och ge bra stöd åt någon, medan den är rena mardrömmen för någon annan. Innan jag hittade Ester skulle jag aldrig rekomender någon att köpa en säng de inte prövat. Hemligheten med Ester är dock att den kan anpassas efter sovstil och kroppsform/vikt med hjälp av ribbor i olika fasthet. Sover man på sidan ska man t ex ha en mjukare ribba vid axelpartiet för att man där behöver komma ned ordentligt så att man inte får tryck på armen och ont mellan skulterna och nacken. Dessutom lovar Ester kostnadsfri retur efter 100 nätter i sängen om man inte sover gott. Det värsta som kan hända om man mot förmodan inte skulle trivas med sängen är att de då hämta sängen och skickar den till välgörenhet. Med de premisserna kände iallafall jag personligen att jag vågade slå till.

HÄR kan ni läsa mer om Ester beds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!