Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Classic Collection

En stor favorit sedan de öppnade/startade är H&M Home. Jag älskar verkligen deras sortiment och fysiska butikerna är så härliga och inspirerande. Innan jag drar igång och tipsar om julinredning (jag känner att jag vill vänta liiite till) måste jag få visa bilder på en av de senaste satsningarna hos dem – kollektionen Classic Collection som är inspirerad av sofistikerade elegans hos boutiquehotell och lyxiga urbana lägenheter. Subtila färger och ett stort fokus på materialval. Hur snyggt är inte sovrummet ovan? Sängkläderna är ju helt fantatsiska. Ni måste in på hemsidan och gotta er. Finns så mycket snyggt till otroligt bra priser.

Bilder lånade från H&M Home.

Nedan har jag listat några personliga favoriter som gärna får flytta in här hemma.

1.Örngott HÄR // 2. Ljusstake HÄR // 3. Sammetskudde HÄR // 4. Överkast i sammet HÄR // 5. Örngott HÄR // 6. Ram HÄR // 7. Badlakan HÄR // 8. Vas HÄR // 9. Örngott HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!