Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En favorit i ny kostym

Jag uppmärksammade det här hemmet när det var till salu sist för lite drygt två år sedan och ska jag vara ärlig är det ett av mina favorithem någonsin på Hemnet varför jag hajade till direkt när jag fick syn på denna pärla igen. Då var det familjen Roth som sålde via Lagerlings och av inredningen att dömma är det nu en ny familj som ska flytta vidare…

Då beskrev jag bostaden som MAGNIFIK och en våning med hotellkänsla och internationell touche. Idag skulle jag faktiskt kunna skriva samma sak, trots att stylingen är en helt annan. Vilken inredningsstil gillar ni mest? Oavsett vilken tycker jag, som jag uppmärksammade flera gånger i förra vecka, att man ska ha med sig detta är man renoverar. Tänk tidlöst när det kommer till färger och materialval på fast inredning! Medan ni kan följa trender när det kommer till textilier, dekor och visst möblemang.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 142
Utropspris? 18 000  000 
Mäklarfirma? Esny

Bilder lånade från Esny.se

Fotograf: Jesper Flobrant.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!