Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vasen Dagg ekar tom…

Så här såg det ut här hemma för precis en vecka sedan. Nu ekar min nya favoritvas tom igen och längtar efter ett nytt fång helg-blommor. Om sanningen ska fram är jag lite sugen på att köpa med mig en bukett hem redan ikväll…

Jag har så mycket på jobbet just nu att jag knappt vet vad jag heter. Mitt jobb går lite i cykler, ibland är det extremt mycket medan det andra veckor är betydligt lugnare. Bloggen blir ju alltid lite lidande i de där topparna, så jag hoppas (nej jag vet) att ni har lite förståelse framöver. Har jag berättat att jag har fått en ny tjänst förresten? Jag tror inte det. Det får bli ett nytt inlägg i nästa vecka om jag hinner. För er som är intresserade av min utbildning/karriär kan läsa det HÄR inlägget.

Nu ska jag ta en lite jobb-paus och springa iväg på ett event här uppe på Nybrogatan med Don för Person. Sedan blir det jobb igen i några timmar… Önskar er alla en härlig kväll! ..och snart är det fredag och HELG igen, tänka sig va!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!