Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Personligt vs tidlöst

Denna måndag spanar vi en ett hem till salu i Helsingborg, en sekelskiftespärla med en grym planlösning och hela två balkonger. Hur fint är inte köket? Dessutom tillhör den idag Styling By Denice – en tjej jag följt länge i sociala medier. Jag älskar att hon med inrednngsdetaljer verkligen skapat ett hem som känns så hon, samtidigt som lägenheten i sig avseende material och färger är väldigt klassisk och skulle kunna inredas med en helt annan inredningsstil om så önskas av den nya ägaren. Jag tycker det kan vara en rätt bra princip att tänka på när man renoverar/inreder om man vet med sig att man lätt tenderar att byta stil/följa trender eller flyttar ofta. Inred gärna personligt, men renovera med tidlöshet i åtanke.

Var? Centrum, Helsingborg
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 91
Utropspris? 3 295  000 
Mäklarfirma? Bjurfors

Så mysigt med sänghimmel!

Blir så sugen på att investera i ett litet träd hit hem.

Bilder lånade från Bjurfors.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!