Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fredagskänsla

Från en matplats till en annan, nämligen min. Fredagskänslan är på topp här hemma och i min nya vas som jag fick av min pojkvän i födelsedagspresent står helgbuketten redo. Jag ska iväg på födelsedagsfirande och i helgen står sovrumsfix på schemat. Vi ska få upp ett skåp och en spegel på väggen och sedan är vi klara där inne. Dock väldigt sugen på att byta gardiner (är det tråkigt med grå även i sovrummet?)… Men sen så!

Trevlig helg <3

 

Lampa från Flos // Ljushållare från Klong // Ljusstake Newport Home // Vas Svenskt tenn // Stolar Gubi // Gardiner Hemtex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!