Önskningar i oktober

 

Nu har vi passerat halva oktober och det är hög tid att bjuda på en liten önskelista. Nedan hittar ni materiella ting jag drömmer om just nu…

1. Håller alla mina tummar på att åtminstonde ett av mina ekollon börjar att gro så att jag får en liten mini-ek lagom till december.

2. Hanna Wessman har designat en hel underbar serie lampor för Watt & Weke under namnet Spoon. Är tokförälskad i den här golvlampan. Finns att klicka hem HÄR.

3. Alltså HUR fin är den här stolen? Skulle så gärna ha två av dessa i ett framtida vardagsrum vid ett soffbord som komplement till soffan. Så ledsen att vi inte får plats just nu… Finns att klicka hem HÄR.

4. Är så sugen på att fylla på garderoben med massa härliga stickade tröjor. Denna är så mysig (och prisvärd!), men såg att den var slut i de flesta storlekar i butik. Finns dock att klicka hem HÄR.

5. Höst = nya boots. Dessa snyggingar finns att klicka hem HÄR.

6. Har egentligen siktet inställt på en annan väska, men denna var bara så söt! Finns att klicka hem HÄR.

7. Dessa snygga örhängen piffar upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst (snygga på fest också såklart). Finns att klicka hem HÄR.

8. Mille Nottis sängkläder är så drömmiga. Tycker detta påslakan är super-fint och lite höstigt. Finns att klicka hem HÄR.

9. Ute efter tuff belysning till sovrummet och denna är en het kandidat. Maffig & härlig. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!